Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2018 04:19:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/12/2018
Lectures: 305
L'Ajuntament impulsa nous cursos de formació ocupacional i una nova Casa d'Oficis

Entre els mesos de gener i febrer s'iniciaran nous cursos de formació ocupacional adreçats a persones desocupades. S'impartiran sis especialitats: gestió administrativa i financera del comerç internacional, gestió comptable i administrativa per a auditoria, confecció i publicació de pàgines web, organització i gestió de magatzems i anglès comercial.

Es tracta de formacions que pretenen millorar la qualificació i actualitzar les competències professionals de les persones, per tal de facilitar la seva inserció laboral.

Per participar-hi cal que les persones interessades s'adrecin a l'Aula Sant Feliu (ctra. Sànson, 74) on s'informarà dels requisits d'accés, el perfil professional i les sortides laborals, així com del programa i el calendari de les diferents especialitats.


Nova Casa d'Oficis d'educació ambiental: Sant Feliu més sostenible

D'altra banda, des de Treball als barris, començarà la Casa d'Oficis d'Educació Ambiental: Sant Feliu més Sostenible. Un programa de formació i treball d'un any de durada, adreçat a joves d'entre 18 i 25 anys amb un nivell acadèmic d'ESO, Cicle de Grau Mig o Superior o Batxillerat. Consta d'un període de sis mesos de formació amb beca i d'un altre període de sis mesos de contractació per part de l'Ajuntament de Sant Feliu amb el qual podran obtenir el títol de monitor o monitora de lleure, especialitzat en educació ambiental.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar