Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
26/06/2019 04:23:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  10/01/2019
  Lectures: 344
  Sant Feliu reforça l'aposta per la convivència amb dos nous educadors socials

  El passat mes de desembre l'Ajuntament va posar en marxa un projecte d'anàlisi i intervenció al carrer amb la voluntat d'ampliar la convivència entre la ciutadania i millorar el civisme.

  Aquest projecte, que durarà fins a l'abril, té com a objectiu realitzar una diagnosi de les dinàmiques de relació als espais públics a Sant Feliu de Llobregat per detectar i/o evitar possibles situacions conflictives i reforçar el civisme, tant amb la població jove, com amb la resta de la ciutadania en el seu dia a dia.

  Durant aquests mesos una parella d'educadors socials amb experiència en el sector treballarà amb les persones joves del municipi des de la proximitat, de forma coordinada amb diferents agents socials, per tal de poder facilitar la seva comunicació i integració. D'aquesta manera, els educadors socials podran detectar les necessitats i interessos dels joves i podran derivar-los a espais de participació, relació i formació de Sant Feliu, com per exemple, el Casal de Joves o l'Escola d'adults.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar