Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 08:47:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  05/02/2019
  Lectures: 2461
  Sorteig de 15 habitatges amb protecció oficial de lloguer

  L'Ajuntament de Sant Feliu i l'IMPSOL sortejaran 15 habitatges en règim general amb protecció oficial de lloguer. Aquests habitatges formen part d'una promoció de 18 habitatges, dels quals 3 es reserven per atendre situacions de vulnerabilitat i emergència habitacional. La promoció està situada a la tercera planta del carrer del Pla número 2, i comptarà amb 10 habitatges d'un dormitori i 2 amb 2 dormitoris. També inclou 2 habitatges adaptats d'un dormitori, i un habitatge adaptat de 2 dormitoris.

  Els habitatges amb un dormitori estaran destinats a unitats de convivència amb una o 2 persones, i aquells amb 2 habitacions estaran destinats a 3 o 4 persones com a màxim. En el cas de famílies monoparentals o monomarentals podran accedir-hi a partir de 2 persones. Els ciutadans i ciutadanes interessats poden presentar la sol·licitud al Registre de Sol·licitants d'Habitatge (RSHPO) fins al 31 de març de 2019 per poder accedir-hi. Estar admès en aquest registre, que té una vigència d'1 any, és imprescindible per poder optar a un habitatge de qualsevol promoció de protecció oficial actual i futura. El registre es pot iniciar a través de la pàgina web www.registresolicitants.cat i portant la documentació a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, pl. Vila 1), o bé fer-ho directament a l'OAC, al Consell Comarcal del Baix Llobregat o a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

  Qui pot accedir a la promoció?

  • Persones físiques majors d'edat i amb plena capacitat d'obrar admeses al Registre de Sol·licitants d'Habitatges amb Protecció Oficial de Catalunya.
  • Ser de nacionalitat espanyola o que, tenint qualsevol altra nacionalitat, ostentin el permís de residència vigent, concedit per l'Estat espanyol.
  • Complir un d'aquests supòsits:
   • Resident: Com a mínim 1 dels sol·licitants és una persona empadronada a Sant Feliu amb una antiguitat continuada mínima d'1 any, i ha marcat la casella 'Hi viviu' o 'Hi viviu i treballeu'.
   • Antic resident: El sol·licitant és una persona no empadronada actualment, però que ha estat resident empadronat un mínim de 5 dels darrers 10 anys, i ha marcat la casella Antic resident'.
   • Persona que treballa al municipi: El sol·licitant és una persona no empadronada ni antic resident, però que treballa al municipi com a mínim des de fa 1 any, i ha marcat la casella de 'Hi treballeu'.

  Calendari

  A principis de maig de 2019 es publicaran les bases a la pàgina web del registre, al web de l'IMPSOL, i a la pàgina web de l'Ajuntament.

   

  Tipus d'habitatges

  Per accedir als habitatges és imprescindible estar admès al Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya.

  Llista A: 10 habitatges d'1 dormitori i 2 habitatges de 2 dormitoris

  És imprescindible ser Resident o Antic resident. Tots els membres de la unitat de convivència han de ser menors de 35 anys, o bé un o més membres de la unitat de convivència ha de ser persona en risc d'exclusió social.

  • Persones víctimes de violència de gènere.
  • Famílies monoparentals o monomarentals.
  • Persones amb una discapacitat diferent de la mobilitat reduïda.
  • Persones en risc d'exclusió social per motius habitacionals.

  Llista B: 2 habitatges adaptats d'un dormitori i 1 habitatge adaptat de dos dormitoris

  • És imprescindible ser Resident, Antic resident o Persona que treballa al municipi.

  • Com a mínim un dels membres de la unitat de convivència ha de tenir acreditada una mobilitat reduïda.

  Llista C

  Aquesta llista només s'obrirà en cas que quedin habitatges d'una habitació vacants de la llista A. Accediran les sol·licituds persones que treballin al municipi i on tots els membres de la unitat de convivència siguin menors de 35 anys.

  Requisits econòmics

  S'han d'acreditar uns ingressos mínims de 10.000 euros anuals, i un màxim de 3,5 vegades l'Indicador de Renda de Suficiència (IRSC):

   

  Més informació a www.santfeliu.cat/protecciooficial.

  Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=NsPNPaDtpaQ

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar