Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:32:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  06/02/2019
  Lectures: 903
  Dues escombradores d'última generació s'incorporen al servei de neteja viària

  Aquest mes de febrer el servei de neteja viària ha incorporat dos nous vehicles escombra amb la darrera tecnologia, que contribueixen a la millora del servei i a reduir el seu impacte ambiental. Tots dos estan realitzant l'escombrada dels carrers amb aigua i sense aigua, en horari de matí i tarda.

  Ambdues màquines escombradores contribueixen a la millora de la qualitat de l'aire, ja que redueixen l'emissió de pols en suspensió, es redueix la contaminació acústica, és a dir, fan menys soroll, i el consum de carburant és més baix.

  L'objectiu és millorar la neteja de carrers i incrementar el rendiment de les tasques. Així, la posada en marxa d'aquests vehicles, ja previstos en el contracte de la concessionària, s'ha avançat per atendre les necessitats del la ciutat.

  L'Ajuntament de Sant Feliu ha decidit apostar per un servei addicional d'escombrat mixt, format per una màquina escombradora, un conductor i un operari amb bufador. L'objectiu d'aquest nou servei és complementar i millorar els que ja es presten amb:

  1. La neteja de carrers, principalment en residus petits (papers, burilles, etc.), on la vorera queda totalment neta i passa a la calçada per ser recollida per l'escombradora.

  2. Neteja entre cotxes amb un alt nivell de qualitat. 

  3. Recursos per poder absorbir la caiguda de fulla al municipi.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar