Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/05/2020 20:03:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

11/02/2019
Lectures: 506
L'Institut Martí Dot acull les III Jornades Pedagògiques de Gastronomia

L'Institut Martí Dot va organitzar del 4 al 6 de febrer les seves III Jornades Pedagògiques de Gastronomia, amb la presència de professionals de reconegut prestigi.

Les jornades van començar el 4 de febrer amb l'acte inaugural, en què hi va ser present el director dels Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat, Francesc Ballester; l'inspector en cap, Miquel Busom; i la directora adjunta, Carme Ortonoves. En el seu discurs inaugural, Francesc Ballester, Miquel Busom i la directora de l'Institut Martí Dot, Montse Garrabou, es van dirigir als alumnes amb unes xerrades motivacionals i d'agraïment als organitzadors. Seguidament van començar les activitats programades en el dia i els presents van poder gaudir de Mingo Morillas de l'agrupació CUBAT, Martin Marchese del Restaurant Santa Gula, d'una demostració de cocteleria a càrrec de Bacardi, de la presència de la pastisseria Cal Jan amb xocolates Valrhona i del món de les ostres amb Ostres Amelie.

Durant tres dies, l'alumnat de cicles formatius de les famílies d'Indústries alimentàries i d'Hoteleria i restauració van gaudir de l'experiència i dels coneixements de personalitats del món de la restauració i de les empreses proveïdores de referència en el sector. Es tracta dels alumnes dels cicles de grau mitjà d'Elaboració de productes alimentaris, Cuina i gastronomia, Serveis de restauració, Pastisseria, forneria i confiteria, juntament amb el grau superior de Direcció de cuina.

En el cartell adjunt podeu consultar les diferents activitats programades en el marc de les III Jornades Pedagògiques de Gastronomia celebrades a Sant Feliu.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar