Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/05/2019 23:01:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  13/02/2019
  Lectures: 513
  L'Ajuntament desenvolupa amb èxit bones pràctiques de responsabilitat social corporativa

  La Diputació de Barcelona ha presentat els resultats de l'assessorament i diagnosi realitzats a l'Ajuntament de Sant Feliu en matèria de responsabilitat social corporativa (RSC). Els resultats, presentats a l'equip de govern i a tècnics i tècniques de l'Ajuntament, posen en valor la quantitat d'actuacions integrades en les activitats de la organització, i que donen resposta a les preocupacions socials, econòmiques o ambientals més enllà del compliment legal.

  La diagnosi ha identificat accions concretes prenent com a marc de referència les 5 dimensions de l'RSC: Bon Govern, Ambiental, Social, Econòmica i Laboral. En matèria de Bon Govern destaquen temes com l'el·laboració del Reglament de participació i col·laboració, o l'alineació de les actuacions contemplades en el Pla d'Actuació del Mandat amb l'RSC, amb accions que tenen una clara orientació social i ambiental. Una bona pràctica en l'àmbit Laboral és la transformació cultural i organitzativa de l'Ajuntament. Pel que fa a la dimensió Econòmica la Diputació destaca pràctiques com la creació de Co-Innova, o la formació per a joves amb dificultats. En la part Social sobresurten iniciatives com el Pla local d'habitatge o la campanya Connecta't. Per últim la telegestió del rec o el Pla del clima i l'energia han estat dos dels punts ressenyats dins de l'àmbit Ambiental de la diagnosi realitzada per la Diputació.

  L'estudi assenyala tanmateix diverses àrees de millora a desenvolupar a través de línies estratègiques d'actuació, integrades en la voluntat de progrés continu de l'organització per part del govern municipal. D'aquesta manera s'ha traçat un pla d'acció per avançar en la igualtat de salaris entre llocs de treball similars, el desenvolupament de competències directives i de gestió o el posicionament del comerç local, entre altres.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar