Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/05/2019 23:24:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  14/03/2019
  Lectures: 574
  Córrer de nit per La Salut i lluitar contra el càncer infantil és possible!

  Per quart any consecutiu, el col·legi Verge de la Salut-Fundació Narcís Jubany i l'AMPA de l'escola, amb el suport de l'Ajuntament, organitzen el divendres 22 de març la IV Cursa Nocturna per la Salut.

  Cinc quilòmetres per gaudir sota la llum de la lluna, caminant o corrent, alhora que ajudes a que l'Hospital de Sant Joan de Déu disposi de més recursos per a la recerca del càncer infantil. Es tracta d'un acte esportiu no competitiu, no cronometrat i sense límit d'edat.

  La sortida és a les 21 h des del pati del col·legi Verge de la Salut, davant la plaça de Catalunya, lloc on també es trobarà l'arribada. A partir de les 21 h es tallarà uns 10 minuts cada carrer, mentre passi la cursa. Els talls duraran més temps com més a prop estiguin els corredors de la meta, perquè els participarants estaran pes espaiats pel recorregut.

  La inscripció inclou una samarreta tècnica i la participació en el sorteig de diversos premis, els quals han estat cedits per entitats de la ciutat. Les inscripcions cal fer-les per Internet, omplir les dades i imprimir el full per portar-lo a la botiga d'esports Intersport de Sant Feliu, on s'haurà de fer un pagament de 12 euros en efectiu i es lliurarà a les persones participants el dorsal corresponent. L'últim dia d'inscripció és el dimecres 20 de març, a les 20.30 h.

  Per a més informació al telèfon 93 666 18 69 o a cursanocturnaperlasalut@gmail.com.

  Documents relacionats:
  Plànol cursa de La Salut 2019
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar