Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/05/2019 23:24:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  26/03/2019
  Lectures: 625
  Fase de decisió de les obres de millora de l'espai urbà 2019, fins al 28 de març

  El procés participatiu per tal que la ciutadania pugui decidir les obres de millora de l'espai públic que es faran a la ciutat el 2019 arriba a la recta final.

  L'11 de març es va iniciar la fase de decisió, que estarà vigent fins al 28 del mateix mes. Per escollir entre les diferents propostes cal estar empadronat a Sant Feliu i ser major de 16 anys a data d'11 de març de 2019, o entre aquest dia i el 28. Les decisions es podran realitzar a través del portal Decidim, i els resultats es faran públics el 29 de març.

  L'Ajuntament ha posat en mans de ciutadans i ciutadanes per quarta vegada consecutiva la possibilitat de decidir quines seran les obres de millora en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà, al qual es destinaran 400.000 euros. Amb el lema 'Clic i Pala' l'Ajuntament va engegar una campanya que es va obrir el 14 de gener i es va allargar fins al 8 de febrer per informar de les diferents fases i novetats amb què enguany compta el procés. En total es van presentar 44 propostes, a les que s'han afegit 5 de les que ja es van descartar en el procés de 2018 per no arribar al mínim de vots, per un total de 49.

  Entre el 8 de febrer i el 8 de març un equip tècnic ha valorat cadascuna de les propostes presentades i les validarà o rebutjarà. Totes les que siguin validades positivament passaran a la fase de decisió final.

  Podien presentar propostes les persones empadronades a la ciutat que fossin majors de 16 anys. Les propostes havien de fer referència a obres a la via pública, ja siguin per a la millora de l'accessibilitat i la seguretat viària o per a altres reformes de poca envergadura. En qualsevol cas, les actuacions no podien superar els 100.000 euros de pressupost.

  Aquest és el quart any consecutiu que l'Ajuntament organitza un procés per fer participar activament la ciutadania en la presa de decisions que afecten la ciutat. Com en els anteriors, la partida pressupostària destinada a les obres de millora de la via pública del 2019 serà de 400.000 euros.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar