Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 19:09:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  18/03/2019
  Lectures: 423
  Obert el 59è Concurs de Fotografia Rosa d'Or

  Ja és obert el premi del 59è Concurs de Fotografia, Trofeu Rosa d'Or, sobre la rosa. El concurs està organitzat pel col·lectiu santfeliuenc d'aficionats a la fotografia Creació 90.

  El tema a fotografiar és la rosa en tots els seus diversos aspectes, la tècnica és totalment lliure i les fotografies s'han de presentar en format digital. Cada autor o autora pot presentar un màxim de tres obres. Les fotografies s'han de presentar per Internet a la pàgina web www.creacio90.cat.

  El termini d'admissió d'obres finalitzarà el 23 d'abril de 2019 i el veredicte tindrà lloc el dissabte 27 d'abril, a les 19 h, al Palau Falguera. El lliurament de premis es farà el dissabte 11 de maig de 2019, a les 13 h, a la sala de plens de l'Ajuntament.

  El Premi d'honor a la millor col·lecció de 3 fotografies guanyarà 300 euros i el trofeu exclusiu Rosa d'Or. El primer premi s'endurà 250 euros i el trofeu Rosa d'Argent; el segon premi obtindrà 200 euros i el trofeu Rosa d'Argent; el tercer premi, 150 euros i el trofeu Rosa d'Argent; i el quart i cinquè premi el trofeu. A més, el primer dels premis locals guanyarà 130 euros i el trofeu Rosa d'Argent; el segon premi, 100 euros i el trofeu Rosa d'Argent; i el tercer premi 75 euros i el trofeu Rosa d'Argent.

  Les fotografies premiades i una selecció de les presentades s'imprimiran en paper fotogràfic i s'emmarcaran, per tal de fer-ne una exposició durant l'Exposició Nacional de Roses. S'exposaran al Palau Falguera els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019, en el marc de les Festes de Primavera de Sant Feliu.

  El jurat del concurs estarà format per tres persones amb coneixements fotogràfics acreditats, reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia. 

  Documents relacionats:
  BASES Concurs Fotografia 2019
  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar