Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2019 15:05:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  08/04/2019
  Lectures: 364
  La Policia Local participa en un projecte formatiu per a infants de P4

  La Policia Local ha creat, conjuntament amb l'escola Josep Monmany, un projecte formatiu i de sensibilització adreçat als infants de P4. El programa va constar de dues sessions, en què efectius del cos van donar a conèixer les tasques que desenvolupa la Policia, i van ensenyar nocions bàsiques d'educació viària als més petits.

  La primera sessió es va realitzar el 28 de març passat, en la que agents es van desplaçar a l'escola amb diversos elements que empren en el seu dia a dia. Allà els infants van tenir ocasió de conèixer la utilitat d'instruments com les armilles o els indicadors lluminosos, i fins i tot van poder pujar al cotxe en què els policies es van desplaçar.

  En la segona sessió, realitzada el 5 d'abril, els infants van anar fins a la prefectura de Policia Local acompanyats durant el camí d'anada i tornada per dos agents. Aquests policies van aprofitar sengles recorreguts per identificar diferents elements de l'entorn urbà, posant l'accent en la importància dels passos de vianants i la seva rellevància en els desplaçaments pel carrer. Una vegada a les dependències policials, els infants van rebre una sessió d'educació viària per reforçar l'ús de les cadiretes i el cinturó en els desplaçaments en vehicle.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar