Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/06/2019 15:05:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  09/04/2019
  Lectures: 484
  El mercat de marxants estrena distribució i incorpora millores

  Dilluns 8 d'abril es va posar en marxa la nova disposició del Mercat de marxants i la ciutadania va poder passejar i conèixer de primera mà la nova ubicació de les paredes. 

  La regidora d'Activitat Econòmica, Margarita Llongueras, explica que aquest canvi de reordenació del Mercat de marxants "s'ha fet per dinamitzar-lo, per assolir més seguretat, millorar mobilitat i per dignificar el mercat". A més afegeix que "cal que la ciutadania vingui al Mercat de marxants, al Mercat municipal i a tots els comerços de la ciutat perquè cal fer vida a Sant Feliu".

  Un dels canvis més destacats del nou Mercat de marxants, que actualment compta amb més de 100 parades, és la plaça d'Alfons Comín, on a partir del 29 d'abril s'oferirà un nou tipus de parades que abans no hi havia: alimentació amb productes de pastisseria, rostisseria, pa, xarcuteria, herboristeria, fruits secs, bacallà, fruita i verdura, a més d'una xurreria i un bar.

  A nivell de seguretat cal destacar que s'ha pogut eliminar la tercera filera de parades al primer tram del carrer de Sant Josep, i s'ha aconseguit una distància entre cada parada de com a mínim mig metre.

  Amb aquesta nova reforma, el Mercat de marxants s'allotja en tres espais delimitats. El primer correspon al tram del carrer de Ramón y Cajal situat entre els carrers d'Armenteres i de Sant Josep; continua al carrer de Sant Josep, entre Ramón y Cajal i fins a Rupert Lladó; i el tercer espai habilitat és la plaça d'Alfons Comín.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar