Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 18:25:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  11/04/2019
  Lectures: 373
  Dos dies i el doble d'alumnes en l'11a Trobada de Jocs Populars

  Un total de 458 alumnes de tercer curs de Primària de les escoles de Sant Feliu han participat, els dies 10 i 11 d'abril, al camp de futbol Les Grases, en l'11a Trobada Local de Jocs Populars. Enguany s'ha celebrat en dos dies en comptes d'un, ja que la participació ha estat més del doble: dels 216 de l'any anterior als 458 d'aquest any.

  Es tracta d'una jornada lúdico-esportiva organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'Ajuntament amb l'objectiu de promoure els jocs populars i l'activitat física, així com fomentar la interrelació entre els alumnes dels diferents centres educatius de la ciutat.

  Els nens i nenes han participat en una desena de proves i jocs populars: bitlles catalanes/petanca, gomes, curses de sacs, el mocador, saltar a la corda, la xarranca, les cadires musicals, sogatira, Anem a Ballar i Mikado Gegant.

  Han participat alumnes de les escoles Monmany, Falguera, Arquitecte Gaudí, Salvador Espriu, Pau Vila, Nadal, Martí i Pol, Mestral, Mare de Déu de la Mercè, Bon Salvador i Verge de la Salut.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar