Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 18:27:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  12/04/2019
  Lectures: 251
  Els Mossos d'Esquadra ajuden a evitar robatoris i estafes en dues xerrades

  Els Mossos d'Esquadra han realitzat aquests dies dues xerrades sobre seguretat a Sant Feliu: una al Centre Cívic Les Tovalloles, acompanyats de la Policia Local, per prevenir robatoris a domicilis, i l'altra al Casal de Gent Gran, per ajudar les persones grans a no ser estafades.

  "Consells per prevenir els robatoris als domicilis"
  Una cinquantena de veïns va participar l'11 d'abril al Centre Cívic Les Tovalloles en una xerrada a càrrec de Mossos d'Esquadra i Policia Local per evitar possibles robatoris als domicilis, especialment en períodes de vacances.

  El regidor de Seguretat ciutadana, Manel Martínez, va presentar l'acte. Els Mossos van explicar les diferents tècniques i procediments de les bandes organitzades per entrar i robar en habitatges, i les mesures que aconsellen per fer més difícil aquestes entrades. En la sessió també es van passar vídeos demostratius.

  "Petits consells per a grans persones"
  Agents de Mossos d'Esquadra de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Sant Feliu també van realitzar una xerrada el 9 d'abril adreçada a la gent gran al Casal de Municipal de Gent Gran.

  El grup de teatre del Casal de Gent Gran va representar diferents situacions delictives que poden patir persones d'edat avançada, com per exemple, les estafes de falsos instal·ladors, l'estafa del bitllet de loteria premiat, coneguda com a "tocomotxo", els furts de les anomenades "carinyoses", que distreuen la seva víctima amb manyagueries per endur-se la cartera, i les estafes o furts amb llibretes i targetes bancàries.

  Finalitzada la representació de cada situació delictiva, els agents de l'ORC van donar consells de seguretat de cadascuna de les diferents situacions representades, en interacció amb les persones que hi eren presents.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar