Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/07/2020 10:07:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

12/04/2019
Lectures: 1158
El Consell de Ministres ha donat llum verda al soterrament de les vies del tren

El Consell de Ministres celebrat aquest divendres 12 d'abril ha donat llum verda al soterrament de les vies del ferrocarril al seu pas per Sant Feliu, concretament ha autoritzat a ADIF perquè liciti les obres. En els pròxims dies es farà la publicació oficial al BOE.

Per la seva part aquests dies ADIF ha confirmat a l'Ajuntament el seu compromís amb el calendari establert, que preveu l'inici de les obres a finals de novembre de 2019.

També aquesta setmana s'han aprovat les bases del Concurs internacional que rebrà propostes per la urbanització de la zona alliberada per les vies del ferrocarril un cop s'executi el soterrament. Aquestes bases es publicaran en els dies vinents al DOUE.

La licitació de les obres el pròxim pas

El Ministeri de Foment, la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Feliu han acordat seguir amb els tràmits per a la licitació de les obres d'integració del ferrocarril. En concret, Adif assumirà el cost de tota l'actuació, que inicialment era assumida en un 50% pel Ministeri de Foment i el 50% restant per la Generalitat i l'Ajuntament. La inversió inicial prevista és de 83 milions d'euros. 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar