Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/08/2019 15:48:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  09/05/2019
  Lectures: 698
  Ja es pot demanar cita prèvia per tramitar els abonaments per a la Piscina Municipal de l'Escorxador

  Per tramitar l'abonament mensual i de temporada a la Piscina Municipal de l'Escorxador cal demanar cita prèvia a partir del 13 de maig. Es pot fer presencialment al Complex Municipal de Piscines (c. Montserrat, 2) o per telèfon, trucant al 93 666 14 44, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i de 16 a 20 h.

  La temporada de la piscina s'iniciarà el 15 de juny amb una jornada de portes obertes d'11 a 15 h, i s'allargarà fins al 8 de setembre, de dilluns a diumenge, d'11 a 20 h.

  Noves tarifes

  Les noves tarifes de la piscina municipal de l'Escorxador per a la temporada d'estiu de 2019 es van aprovar en el ple municipal d'abril. Enguany serà el tercer any que s'aplicarà la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals variaran en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar.

  El preu de l'abonament mensual oscil·la entre els 24,35 i els 53,75 euros, mentre que l'abonament de temporada va dels 57,80 als 127,75 euros. En aquests abonaments s'aplicarà un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d'acolliment. També s'aplicarà un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.

  Les entrades puntuals continuaran tenint preus únics en funció de l'edat. Enguany es manté la possibilitat d'adquirir un paquet de 10 entrades per a tots els usuaris i usuàries que es podran utilitzar els dies laborables.

  L'Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social, que es pot consultar en aquest enllaç.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar