Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/03/2020 21:38:29

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

12/05/2019
Lectures: 647
Les botigues Imma Ribas i Migogar, reconegudes per la seva trajectòria a Sant Feliu

Aquest migdia s'ha fet un reconeixement a la trajectòria del comerç de la ciutat, a l'espai Tendències Street, durant les Festes de Primavera. L'alcalde, Jordi San José, i la regidora de comerç, Margarita Llongueras, han fet entrega de les condecoracions a dues botigues de roba: Imma Ribas (c/ Santa Creu, 6), que fa 52 anys, i Migogar Moda Home i Dona (c/ Constitució, 34), que compleix 49 anys.

L'alcalde ha remarcat que el comerç de la família Ribas va obrir al barri de La Salut, i el segon, a Can Calders, en un moment on no hi havia comerços. Parlant del comerç en general, Jordi San José ha destacat que "fan que Sant Feliu sigui una ciutat viva, activa i dinàmica". Tant Margarita Llongueras com les representants de les dues botigues homenatgades han demanat comprar a Sant Feliu i han remarcat que són comerços "amb moltes ganes".

Història dels comerços guardonats
Imma Ribas explica: "Els meus pares Jordi Ribas Guitart i M. Teresa Nolla Capellín, a l'any 1967, varen obrir la botiga de merceria, llanes i màquines de cosir Singer al carrer Laureà Miró, 5 (...) Els meus pares varen comprar un local al c/ Santa Creu, 6 quan encara estava en construcció, i a l'any 1972 varen obrir allà la seva 2a botiga amb el meu nom, IMMA RIBAS, dedicada principalment a la venda de merceria, llanes i objectes de regal, i la portava juntament amb el meu pare (...) Poc a poc la botiga va anar evolucionant seguint la demanda dels nostres clients i dels nous temps i es varen substituir els objectes de regal i les llanes per la confecció, roba de la llar i roba de treball que és el que actualment s'hi comercialitza".

La història de Migogar és aquesta: "Montserrat Serrano i Miquel Gómez dos Sastres i Modistes de Collblanch, a finals dels anys 60 varen vindre a viure a Sant Feliu i al poc temps, van decidir muntar "SASTRERIA MIGOGAR" (...) Donant sempre el millor servei, assessorament de moda i buscant sempre el millor equilibri entre qualitat preu (...) Aprofitem l'avinentesa per a donar les gracies a tots els nostres clients, que any darrera any el feu possible".

Tendències Street
Podeu seguir visitant l'espai Tendències Street tot el diumenge. Està siutat al c/ Laureà Miró, 187, entre els carrers de Pou de Sant Pere i Josep M. de Molina.

Durant les Festes de Primavera els comerços santfeliuencs fan demostracions i degustacions dels seus productes. Enguany, pel 40è aniversari de la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, es recorden els anys 80.

Àlbum de fotos

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar