Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/08/2019 15:31:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  16/05/2019
  Lectures: 280
  Més flors als jardins de la ciutat

  S'estan plantant, en diversos jardins de la ciutat, la majoria dels més de 2000 rosers, arbustos i arbres que es van fer servir a l'Exposició Nacional de Roses. Un esforç que es fa cada any i que redunda de manera decidida en una millora de la qualitat del paisatge a la nostra ciutat. 

  També a l'abril

  Durant la primera quinzena d'abril ja es van plantar més de 2000 plantes de flor en els espais enjardinats del Palau Falguera, Torre del Roser, Parc Nadal, Comte de Vilardaga i Parc Europa, per tal de millorar l'aspecte dels nostres jardins. Més de 500 de les 2000 plantes eren rosers, incrementant encara més aquesta espècie tant representativa de Sant Feliu a les zones enjardinades.

  Sant Feliu, Vila Florida

  La nostra població esta distingida amb tres flors d'un màxim de 5 que atorga la organització Viles Florides. A l'octubre es va atorgar a la nostra ciutat aquest distintiu per tercer any consecutiu. 

  Sant Feliu ha rebut consecutivament des de l'any 2015 el reconeixement de Vila Florida, guardó que premia la ciutat pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient a través dels jardins i l'espai urbà.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar