Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 13:48:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Fins al 16 de juny se celebra la 2a Setmana de la Biblioteca

22/05/2019
Lectures: 1408
Fins al 16 de juny se celebra la 2a Setmana de la Biblioteca

La Biblioteca Montserrat Roig organitza de l'1 al 16 de juny el BiblioExtraradi, un cicle temàtic sobre literatura i extraradi amb l'objectiu d'establir un vincle entre cultura, autors, llibres, ciutat i perifèria.

L'acte central del cicle tindrà lloc el dijous 13 de juny a partir de les 18 h. Serà un col·loqui que comptarà amb la participació de set autors convidats que analitzaran les característiques comunes de les novel·les ambientades en l'extraradi. Els escriptors participants seran Javier Pérez Andújar, de la Internacional de los Bloques a Sant Adrià del Besós, Kiko Amat de Sant Boi, Empar Fernández de Cornellà, Toni Hill de Sant Ildefons de Cornellà, Miguel Ángel Ortiz de la Zona Franca, Carles Peramo de Sant Feliu de Llobregat i Maria Candel, filla de Francesc Candel, qui tant va contribuir a la configuració de l'ideari col·lectiu sobre la immigració. El col·loqui, moderat per la periodista Sònia Perelló, s'iniciarà amb una performance artística al carrer, a càrrec de Adrian Pino. 

Dins la Setmana de la Biblioteca destaquem La Biblioteca a l'Auditori, una mostra de les activitats de foment de la cultura habituals en la biblioteca que ja arriba a la seva 13a edició. Diumenge 2 de juny a les 18 h la biblioteca traslladarà les seves activitats a l'Auditori per oferir una tarda plena de lectures literàries, interpretacions musicals i monòlegs adreçades a tots els públics. En aquesta miscel·lània literària i musical hi participaran més de 40 BiblioVOLUNTARIS que són l'ànima de la biblioteca. Enguany tots els textos seleccionats parlaran d'extraradi, barri, perifèria, ciutat, en definitiva, del nostre entorn. 

Durant la primera quinzena de juny, la biblioteca organitzarà tot un seguit de tallers, xerrades, col·loquis, espectacles, accions artístiques, exposicions i mostres. Les activitats, algunes més acadèmiques i d'altres més plàstiques, estan adreçades a tota mena de públic. La Biblioteca crearà un aparador cultural ambientat en les cases de l'extraradi, així com el recull de guies de novel·la, còmic i cinema especialitzades en el tema.


La pretensió del projecte BiblioExtraradi és que es pugui repetir anualment i arribi a convertir-se en un projecte referent del món de les biblioteques respecte a aquesta temàtica.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior