Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 12:56:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/06/2019
Lectures: 741
El 32è Saló de Primavera presenta les obres d'una vintena d'artistes del Cercle de Belles Arts

El divendres 7 de juny es va inaugurar el 32è Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts a la sala d'exposicions de la primera planta del Palau Falguera. Aquesta mostra col·lectiva de temàtica i estil lliure aplega l'obra d'una vintena d'artistes vinculats al Cercle de Belles Arts de Sant Feliu, entitat que es dedica a la promoció de les arts plàstiques i a la difusió cultural i que es troba ubicada a l'Ateneu Santfeliuenc.

Els artistes que participen al Saló de Primavera presenten les obres que consideren que els representa millor. Com en les edicions anteriors, s'hi poden veure obres de diferents estils i disciplines artístiques, des de dibuixos, escultures, pintures, i també algun muntatge en vídeo.

El Saló de Primavera ha esdevingut en les seves més de trenta edicions un espai de referència per conèixer la divergència d'estils, propostes i tendències dels artistes de la ciutat. Entre els autors i autores que exposen la seva obra hi ha tant persones aficionades com professionals que realitzen exposicions a nivell nacional.

L'exposició es pot visitar fins al 23 de juny, de dijous a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.

 

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar