Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 12:38:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

11/06/2019
Lectures: 468
Activitats per commemorar la Setmana de les Persones Refugiades del 17 al 20 de juny

Del 17 al 20 de juny l'Ajuntament de Sant Feliu organitza diverses activitats al Casal de Joves per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades que se celebra el proper 20 de juny. Es duran a terme tres activitats amb l'objectiu de reflexionar sobre la realitat de les persones refugiades.

L'agenda d'actes donarà el tret de sortida el dilluns 17 de juny a les 19 h amb la inauguració de l'exposició  'Drets Humans en perill d'extinció a Nicaragua', a càrrec de l'Associació pel Foment de l'Amistat entre els Pobles (AFAP). Continuarà el dimecres 19 de juny a les 19 h amb  una xerrada participativa sobre vulneració de Drets Humans amb testimonis directes i clourà el dijous 20 de juny, Dia Mundial de les Persones Refugiades, a les 20 h, amb un espectacle musical que narrarà el procés migratori del sud al nord anomenat 'Invisibles'.

Totes les activitats tindran lloc al Casal de Joves i posaran l'accent en els motius pels quals els refugiats pateixen persecució als seus països d'origen i dels obstacles que troben en el camí per construir una nova vida.

L'any 2001 les Nacions Unides van declarar el 20 de juny com Dia Mundial de les Persones Refugiades. És un dia per donar visibilitat a les veus silenciades en un procés migratori especialment complex i carregat de violència i un dia per a la solidaritat i per reclamar que volem ser més que mai ciutat acollidora i que ens sentim orgullosos i orgulloses de la nostra diversitat.

Consulteu les activitats previstes en el document adjunt.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar