Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
14/07/2020 12:33:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

11/06/2019
Lectures: 579
Sant Feliu celebrarà el Dia Internacional del Ioga amb activitats al Parc Nadal

Amb motiu del Dia Internacional del Ioga, que es commemora el 21 de juny, durant tot el matí de diumenge 16 de juny s'han programat al Parc Nadal sessions de ioga per a persones adultes, infants i persones amb cadira de rodes.

Les primeres sessions seran de 9.30 a 10.45 h. D'una banda es farà hatha ioga en grup per a persones adultes, amb Lluïsa Lozano del centre Ananda-Kanda, i Ramon Muntanyola de La Unió Coral. I, de l'altra, ioga per a infants, amb Maruja Rabat de La Unió Coral i Manuel Baena del Centre Parroquial. I a partir de les 11 h hi haurà una sessió de ioga per a persones amb cadira de rodes, que impartiran els quatre professors.

A continuació, de 12 a 13 h, Ester Andreu, del Centre Cívic Les Tovalloles, i Saranapal Kaur, del centre Karuna, impartiran una sessió de kundalini ioga per a persones adultes. Per la seva banda, Maruja Rabat i Manuel Baena dirigiran una sessió de ioga per a infants. A partir de les 13 h hi haurà una cantada de Kirtans (bhakti ioga), amb íngrid i Ferran, de Sant Fruitós del Bages.

L'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 21 de juny fos la data per celebrar el Dia Mundial del Ioga, per promoure modes de vida que fomentin la salut i fer difusió de la pràctica del ioga per a la salut de la població. A Sant Feliu, els últims anys ja s'han fet sessions de ioga col·lectives a l'aire lliure al Parc Nadal i els darrers anys la jornada es fa coincidir amb aquesta efemèride.

La jornada l'organitzen els professors de ioga de Sant Feliu dels centres Ananda-Kanda, La Unió Coral, el Centre Parroquial, el Voluntariat de Sant Feliu i el centre Ashtanga Yoga, amb la col·laboració de l'Ajuntament.


Cicle de sessions de ioga a l'aire lliure


Les sessions de ioga per commemorar el Dia Internacional del ioga seran les darreres del cicle que es va iniciar al mes d'octubre al Parc Nadal. Es tracta d'una activitat a l'aire lliure, gratuïta i oberta a tothom que s'ha celebrat un diumenge al mes, en horari de 12 a 13 h, i a càrrec d'un dels professors i professores de ioga de la ciutat de manera alterna.

Aquestes sessions són fruit de la voluntat i la col·laboració desinteressada del professorat de ioga que ensenya a diferents centres de Sant Feliu i s'emmarquen en l'objectiu del programa de Salut Pública municipal de fomentar els estils de vida saludables i la realització d'activitats a l'abast de tothom que ajudin a millorar la salut.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar