Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2022 21:17:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Portes obertes a la piscina de l'Escorxador, que arrenca la temporada si el temps ho permet

12/06/2019
Lectures: 1564
Portes obertes a la piscina de l'Escorxador, que arrenca la temporada si el temps ho permet

La temporada d'estiu de la piscina Municipal de l'Escorxador s'inicia aquest dissabte 15 de juny amb una jornada de portes obertes perquè tothom pugui gaudir de la piscina gratuïtament, des de les 11 h del matí i fins a les 15 h. A partir de les 15 h, s'haurà de fer efectiu el pagament de l'entrada o ser abonat de la instal·lació. Les instal·lacions comencen així la temporada que s'allargarà fins al 8 de setembre, amb horari d'11 a 20 h de dilluns a diumenge.

Davant la bona acollida de les 'Nits a l'Escorxador', iniciativa impulsada per gaudir de la piscina les nits del cap de setmana, enguany també es tornarà a dur a terme l'experiència a partir de divendres 5 de juliol. Així, durant les nits de divendres i dissabte dels mesos de juliol i agost de 21 a 23 h, es podrà accedir adquirint una entrada per 2,25 euros el mateix divendres o dissabte, no sent vàlids els abonaments ni l'entrada diürna.

Continua la tarifació social

Aquest és el tercer any que s'aplica la tarifació social als abonaments mensual i de temporada de la Piscina, els imports dels quals varien en funció dels ingressos i del nombre de persones del nucli familiar. El preu de l'abonament mensual oscil·la entre els 24,35 i els 53,75 euros, mentre que l'abonament de temporada va dels 57,80 als 127,75 euros. En aquests abonaments s'aplica un 10% de descompte a les famílies amb persones amb discapacitats o amb infants en règim d'acolliment. També s'aplica un 20% de descompte a les persones titulars del carnet blau i descomptes del 30% als nuclis familiars segons tipus d'abonament i tram.

Les entrades puntuals continuen tenint preus únics en funció de l'edat. Enguany es manté la possibilitat d'adquirir un paquet de 10 entrades per a tots els usuaris i usuàries que es podran utilitzar els dies laborables.

L'Ajuntament ha habilitat una calculadora de quotes virtual perquè la ciutadania pugui fer una estimació dels preus que hauria de pagar pels abonaments mensual o de temporada seguint el model de tarifació social, que es pot consultar visitant aquest enllaç.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior