Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/05/2020 03:15:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

17/06/2019
Lectures: 762
L'Escola Municipal de Música convida la ciutadania a celebrar el final de curs amb 'Foc!'

L'Escola Municipal de Música celebra al llarg de la setmana del 17 de juny diversos concerts, d'entrada lliure per a tota la ciutadania, que posaran punt i final al curs 2018-2019. Entre aquests destaca el projecte singular 'Foc!', que tancarà la programació d'actuacions amb una interpretació que comptarà amb la participació de totes les corals i conjunts instrumentals de l'escola.

La primera d'aquestes actuacions anirà a càrrec de l'alumnat del curs d'Iniciacions 1 i 2 i es farà dilluns 17, a les 17.30 i 18.15 h respectivament, a l'auditori del Palau Falguera. Dimarts 18 serà el torn dels grups de 'Cordes a primària', que interpretaran el seu repertori a les 16.30 h (escola Falguera) i 18 h (escola Arquitecte Gaudí) a la sala Pep Altayó del Casal de Joves, que donaran pas a les 19.30 h a les orquestres de corda. També el dimarts es realitzarà els concerts de sensibilitzacions a les 17.30, 18.15 i 19 h a l'Auditori del Palau Falguera, i el de conjunts de guitarres a les 19 h al Casal de la Gent Gran.

Corals i conjunts calaran 'Foc!' al parc de bombers

L'Escola Municipal de Música ha treballat durant el curs 2018-2019 'Foc!', un projecte singular de caire transversal adreçat a tota la comunitat educativa de Sant Feliu, en què s'han posat en valor l'estimulació de la imaginació i la creació musical. La iniciativa s'ha desenvolupat a través d'accions com visites de bombers a diferents centres educatius per explicar les qualitats i efectes de les flames.

Aquest projecte culminarà dijous amb el concert que tindrà lloc el dia 20 de juny a les 20.30 h al parc de bombers (carrer Mataró s/n), que comptarà amb la participació de totes les corals i conjunts instrumentals de l'escola. El motiu central de l'espectacle serà la cançó 'Foc!', part integrant de la cantata 'Bon dia, Joana!' escrita per Joan Josep Blay. El concert inclourà també dues cançons que l'alumnat de secundària va compondre en els tallers impartits pel cantautor Marc Parrot.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar