Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/10/2019 10:59:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/06/2019
Lectures: 493
L'aplicació Nixi For Children, guanyadora de l'Explorer Sant Feliu 2019

Tomàs Lòbez Pérez, amb l'aplicació Nixi For Children, és el guanyador de l'edició 2019 del programa de talent jove Explorer, que va començar al gener. El seu projecte ofereix experiències de realitat virtual i vídeo 360º, dirigides a pacients pediàtrics i familiars, amb l'objectiu de crear una relació emocional positiva amb els hospitals.

Tomàs aconsegueix una plaça per viatjar a Silicon Valley amb 55 emprenedors més del programa Explorer, que impulsa el Banc Santander a través de Santander Universidades, amb la coordinació del CISE i el recolzament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Altres premis

Jennifer Fernández Pérez, promotora de la idea Antidot Dance Culture, i Marcel Hidalgo Sabatés creador de Watteco, han estat classificats com a finalistes dels premis Woman Explorer Award i Disruptive Technology Explorer Award. El 2n premi ha estat otorgat a Party Pay amb Marta Buenaventura, Eloi Trullás Malaret i Jordi Ribes Molina. I el 3er premi a Agentterde, a càrrec de Julia Vilella Rojo.

Jornada de cloenda

Tots els guardons van ser lliurats a la cerimònia de cloenda celebrada, el 13 de juny, a CO-Innova Sant Feliu, que va servir per agrair la feina i la implicació dels participants i les coordinadores d'aquesta edició.

El programa Explorer "Jóvenes con ideas" promou el talent jove, l'esperit emprenedor i la creació d'idees innovadores. En les sis edicions anteriors a Sant Feliu, Explorer ha impulsat la creació d'una gran quantitat d'empreses a la ciutat i a la comarca del Baix Llobregat.

Viatge a Silicon Valley

Tomàs Lòbez Pérez, guanyador de l'Explorer 2019 amb l'aplicació Nixi For Children, viatjarà el 31 d'octubre a la ciutat de Silicon Valley, Califòrnia, juntament amb altres 55 emprenedors, un per cada Explorer Space que el programa té a tot Espanya, Argentina i Portugal, més el guanyador de l'ExplorerDay. L'agenda d'aquesta setmana d'immersió en el principal ecosistema de tecnologia i innovació del món inclou visites a empreses tecnològiques, líders com Google, Facebook, Apple o Airbnb, classes a universitats com Singularity University o Stanford i contacte amb inversors.

Notícia ampliada

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar