Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 23:31:12

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

14/08/2019
Lectures: 1838
El ban de prevenció d'incendis forestals prohibeix fer foc fins al 15 d'octubre

Amb motiu de l'alt risc d'incendis forestals a causa de les elevades temperatures, l'Ajuntament ha publicat el ban anual de prevenció d'incendis que estableix, entre altres mesures i restriccions, la prohibició d'encendre foc, de llençar llumins encesos o burilles de cigarretes, així com la prohibició de llençar escombraries, runa o restes industrials de qualsevol classe que puguin ser causa de l'inici d'un foc en tots els terrenys forestals del terme municipal, siguin o no poblats d'espècies arbòries, i també en la franja de 500 metres que els circumda.

Tampoc no es permet llençar coets, petards, globus o artefactes de qualsevol classe que continguin foc, ni utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

No està permesa tampoc, tret que es disposi d'autorització expressa del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, la realització de treballs que generin restes vegetals.

Alhora es prohibeix la circulació de vehicles a motor pels camins tancats amb cadenes dins la serra de Collserola, així com la circulació de bicicletes i cavalls pels camins de menys de tres metres d'amplada.

A més, totes les persones amb propietats forestals han de tenir cura de mantenir les seves finques, que han d'estar netes de residus vegetals i de bracam, procedents de les seves tales d'arbres.

Aquestes mesures especials per extremar les precaucions seran vigents fins al 15 d'octubre de 2019. I fins al 15 de setembre de 2019 no es podran utilitzar les barbacoes existents a l'àrea de lleure de la finca La Salut.

Per tal de prevenir els incendis i saber com actuar consulteu la informació del Departament d'Interior de la Generalitat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar