Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/02/2020 01:36:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

21/08/2019
Lectures: 975
Fins al 24 de setembre pots participar en el 15è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall

El Casal de la Dona de Sant Feliu ha convocat el 15è Concurs de relats breus per a dones Joana Raspall. Un any més, el certamen literari està obert a la participació de totes les dones majors de 16 anys que ho desitgin. El termini per presentar els escrits finalitza el 24 de setembre de 2019.

El tema dels relats és lliure i es valoren especialment la qualitat de les obres, la utilització d'un llenguatge no sexista i un enfocament del relat que fugi dels estereotips masculins i femenins tradicionals.

Les dones que vulguin participar en el concurs poden presentar com a màxim una obra, en català o castellà. El text ha de tenir una extensió d'entre 2 i 8 pàgines, mecanografiades a doble espai, en cos de lletra 12.

Els millors relats en català i castellà seran premiats amb 250 euros. A més, s'atorguen 150 euros als escrits que obtinguin el segon premi; i 100 euros, als tercers premis.

El veredicte i l'acte de lliurament de premis es farà durant les Jornades envers la violència masclista del mes de novembre.

Consulteu les bases del concurs aquí.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar