Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/05/2020 10:17:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/07/2019
Lectures: 797
Sant Feliu es mullarà per l'esclerosi múltiple el 14 de juliol

El proper diumenge 14 de juliol, les piscines municipals de Sant Feliu participen en la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, promoguda per la Fundació Esclerosi Múltiple des de fa 26 anys. La iniciativa té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia que pateixen més de 9.000 persones a Catalunya. Alhora, amb la campanya es vol recaptar fons per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'esclerosi múltiple i promoure'n la investigació mèdica. El Complex Municipal de Piscines, de 9 a 15 h, i la Piscina de l'Escorxador, d'11 a 15 h, seran els escenaris de celebració de la campanya a la ciutat.

Sant Feliu participa en el Mulla't per l'esclerosi múltiple des de l'any 1995. L'activitat està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Ajuntament, amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Feliu i el Complex Municipal de Piscines. L'any passat prop de 200 persones es van banyar a la ciutat per l'esclerosi múltiple.

A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines. A més, voluntaris del Mulla't col·laboren perquè al migdia tothom es llenci alhora a la piscina i durant tot el dia venen marxandatge del Mulla't.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar