Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/01/2020 04:41:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/07/2019
Lectures: 779
'Petó i adéu', nova zona d'aparcament puntual per desencotxar els infants a l'escola Salvador Espriu

El nou curs escolar s'iniciarà a l'escola Salvador Espriu amb un nou espai d'aparcament puntual que facilitarà l'accés i recollida dels infants. L'Ajuntament inicia a principis de la setmana del 22 de juliol les obres per arranjar la zona situada a la cantonada entre el carrers de Sant Joan i d'Anselm Clavé. L'objectiu és habilitar aquest espai com a aparcament de tipus 'Petó i adéu', que permetrà pares i mares parar els seus vehicles i acomiadar-se dels infants de manera ràpida i ordenada.

Amb aquesta actuació l'Ajuntament vol facilitar una zona d'estacionament durant un període limitat de temps, en la línia d'altres actuacions similars, com la que es va fer a la plaça de Catalunya, i d'altres que s'estan projectant a la ciutat. Aquesta actuació és un avanç del desplegament de camins escolars, que van ser seleccionats com a obra en el procés de participació del Pla de Millora de l'Espai Urbà de 2019 i que es treballa amb el Consell d'Infants. Aquesta millora en la seguretat dels infants en els seus recorreguts a les escoles vindrà acompanyada de zones d'aparcament 'Petó i Adéu' en la mesura que es puguin habilitar.

El pressupost de les obres és de 48.397,74 euros IVA inclòs. Es preveu que el nou estacionament 'Petó i adéu' estigui operatiu coincidint amb l'inici del curs escolar.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar