Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
24/08/2019 04:47:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

  20/08/2019
  Lectures: 393
  Ràdio Sant Feliu busca col·laboracions per a la propera temporada

  L'emissora local, Ràdio Sant Feliu (105.3 FM), iniciarà al setembre una nova temporada. Per aquest motiu, tant des del magazín radiofònic El Mirall com des dels serveis informatius es vol ampliar la xarxa de persones col·laboradores amb interès per endinsar-se en el món de la ràdio local.

  Un magazín obert

  El magazín El Mirall vol donar veu a les persones de la ciutat que tinguin alguna inquietud que vulguin compartir, àrea de coneixement o simplement els agradi la ràdio i els vingui de gust fer una secció en el programa. L'espai, conduït pel jove periodista Marc Roca, s'emet en directe de dilluns a divendres de 10h a 13h.

  L'espai inclou continguts d'actualitat, tertúlies, concursos, entrevistes i seccions de temes diversos com sèries, música, història, solidaritat, literatura, cinema o alimentació. Com a novetats, la propera temporada reforçarà la seva presència a les xarxes amb una aposta ferma per Instagram, s'emetran reportatges d'actualitat en clau local i s'inclouran noves seccions i col·laboracions de diverses matèries, com ara seguretat ciutadana, drets laborals o servei de mediació.

  L'actualitat, més important que mai

  Ràdio Sant Feliu també busca estudiants vinculats a periodisme que tinguin especial interès per col·laborar en serveis informatius. Les tasques que es realitzen són les de producció i edició a l'espai 105.3 Notícies, que s'emet de dilluns a divendres a les 13h i a les 20h, així com reportatges, enquestes a peu de carrer o altres peces informatives.

  Les persones interessades en col·laborar ja sigui amb El Mirall o els serveis informatius s'han d'inscriure a través d'aquest formulari (www.santfeliu.cat/laradioetbusca). Ràdio Sant Feliu contactarà amb els diferents candidats i candidates per fer una breu entrevista personal. Es tracta de col·laboracions no remunerades amb flexibilitat horària.

  Ràdio Sant Feliu és una emissora local de titularitat pública, oberta a tothom, tant entitats com persones de la ciutat, amb l'objectiu de difondre la realitat del municipi i donar veu als seus protagonistes.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar