Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 04:42:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

20/08/2019
Lectures: 885
Ràdio Sant Feliu busca col·laboracions per a la propera temporada

L'emissora local, Ràdio Sant Feliu (105.3 FM), iniciarà al setembre una nova temporada. Per aquest motiu, des dels serveis informatius es vol ampliar la xarxa de persones col·laboradores amb interès per endinsar-se en el món de la ràdio local.

Es busquen estudiants vinculats a periodisme que tinguin especial interès per col·laborar en serveis informatius. Les tasques que es realitzen són les de producció i edició a l'espai 105.3 Notícies, que s'emet de dilluns a divendres a les 13h i a les 20h, així com reportatges, enquestes a peu de carrer o altres peces informatives.

Les persones interessades en col·laborar s'han d'inscriure a través d'aquest formulari (www.santfeliu.cat/laradioetbusca). Ràdio Sant Feliu contactarà amb els diferents candidats i candidates per fer una breu entrevista personal. Es tracta de col·laboracions no remunerades amb flexibilitat horària.

Ràdio Sant Feliu és una emissora local de titularitat pública, oberta a tothom, tant entitats com persones de la ciutat, amb l'objectiu de difondre la realitat del municipi i donar veu als seus protagonistes.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar