Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/01/2020 04:12:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

18/07/2019
Lectures: 738
L'Ajuntament amplia el número de places a escoles bressol

L'Ajuntament ha aprovat l'ampliació de 13 vacants del grup d'edat d'1 a 2 anys a l'escola bressol municipal Fàbregas. La mesura s'ha acordat després de què es tanqués el període de matrícules i s'actualitzés la llista d'espera, amb l'objectiu de no deixar cap família de la ciutat sense accés al servei.

Un cop finalitzat el període de preinscripció de les escoles bressol municipals es va decidir obrir un grup més a les escoles Patufet i Tambor, per tal d'ampliar en 26 l'oferta de places vacants inicials, dins la franja d'edat d'1 a 2 anys. Tot i aquesta ampliació, però, van quedar 31 famílies en la llista de no admesos de les llistes definitives. Finalment, un total de 403 famílies han formalitzat la seva matrícula a una de les 4 escoles bressol municipal de la ciutat. Concretament, 120 ho han fet a l'escola Patufet, 107 a l'escola Fàbregas, 94 a l'escola Tambor i 82 a l'escola Ginesta.

Aquesta mesura garanteix que gairebé el 100% de les famílies que volen accedir-hi tinguin plaça. En paraules de la regidora d'Educació Mireia Aldana, "es cobreix gairebé tota la demanda per part de famílies de Sant Feliu, i la llista d'espera que tenim està integrada per famílies de fora de la ciutat".

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar