Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 04:52:42

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/08/2019
Lectures: 979
Els estacionaments a la zona blava són gratuïts durant el mes d'agost

Des de l'1 i fins al 31 d'agost aparcar a qualsevol dels estacionaments de les zones blaves de Sant Feliu és gratuït. Així doncs, les prop de 200 places d'estacionament que hi ha en les diferents àrees blaves de la ciutat poden ser utilitzades sense cap cost per a la ciutadania durant el mes d'agost. De fet, les màquines expenedores dels tiquets estan precintades durant aquest període.

L'horari habitual de funcionament de la zona blava és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 20 h i els dissabtes no festius, de 9 a 14 h. Els diumenges i dies festius, l'aparcament és gratuït. En qualsevol cas, l'estacionament a la zona blava està limitat a un màxim de 120 minuts.

Les persones amb discapacitat i que disposen de targeta d'aparcament poden estacionar gratuïtament a la zona blava durant tot l'any.

D'altra banda, per tal de facilitar a la ciutadania l'ús de les zones blaves de la ciutat, des de 2013 Sant Feliu ofereix la possibilitat de fer el pagament de les zones blaves a través d'un telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu mòbil intel·ligent amb l'app easy park. El sistema permet abonar l'estacionament de forma ràpida i segura, alhora que facilita el pagament pel temps exacte que s'ha utilitzat l'aparcament.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar