Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/07/2020 05:21:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

01/08/2019
Lectures: 1655
Al setembre, nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

Després de la pausa estiuenca, el Servei Local d'Ocupació de Sant Feliu torna amb la nova programació formativa per als mesos de setembre i octubre, orientada a dotar de recursos a persones que cerquen feina.  

Destaquen el curs de "Màrqueting personal i competències", on es donaran pautes per la recerca de feina i potenciar i millorar les competències professionals i transversals al llarg de 16 hores; i "Si la vida et dona llimones, fes llimonada", curs de coaching motivacional de 10 hores.

També hi haurà tallers d'una única sessió, com ara "Escape Room: entrenem la selecció grupal", on es podran experimentar diverses dinàmiques de grup que utilitzen les empreses a l'hora de seleccionar personal i "Practica la venda de tu mateix a través de l'Elevator Pitch", per practicar l'estructuració de la trajectòria professional amb una breu presentació, per crear una candidatura atractiva que capti l'atenció de les persones seleccionadores.

Altres formacions periòdiques que s'impartiran són els tallers "Portals i aplicacions per a la recerca de feina", "Optimitza el teu perfil a LinkedIN" i el curs d'iniciació d'informàtica i Internet per donar els primers passos en la recerca de feina digital. També tornarà la formació "Potencia el teu currículum", amb consells per millorar la presentació del nostre perfil professional, amb el complement de la sessió "Destaca el teu currículum amb Canva", on s'explicarà el funcionament d'aquesta eina online que permet crear currículums molt atractius visualment. Aquests són només alguns dels tallers, consulteu l'oferta formativa completa.

Informació pràctica i inscripcions

Tota la formació és subvencionada i tindrà lloc al Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet, 25. Sant Feliu de Llobregat). Podeu consultar els horaris i les dates al cartell de la programació formativa i al web municipal.

Per realitzar les inscripcions a les formacions, cal contactar amb el Servei Local d'Ocupació trucant al telèfon 93 685 07 83 o enviant un correu electrònic a slo@santfeliu.cat.      

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar