Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/02/2020 01:12:43

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/08/2019
Lectures: 1137
Deixa els trastos vells els dilluns a les 20 h i fins a les 7 h de dimarts

L'únic dia de la setmana en què els ciutadans i ciutadanes poden deixar els mobles i trastos vells al carrer és els dilluns, a partir de les 20 h.

La forma correcta de procedir és deixar els mobles al costat de la porta del domicili i no dipositar-los al costat dels contenidors d'escombraries del carrer. A més, sempre que sigui possible, cal evitar que els mobles estiguin recolzats sobre la paret per tal de permetre el pas als vianants i, especialment a les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat visual. En cas de viure en carrers estrets o de difícil accés, els mobles o trastos vells s'hauran de dipositar en el carrer principal més proper a casa nostra.

Una altra opció és portar els mobles i trastos vells a la deixalleria municipal (ctra. Sànson s/n, 93 666 95 62). La deixalleria és una instal·lació d'ús gratuït per als particulars on es poden portar a més de mobles i trastos vells altres residus com electrodomèstics, materials electrònics, olis, fluorescents i bombetes, vernissos o dissolvents i pintures, entre altres. La deixalleria està oberta de dilluns a dissabte, de 9 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h.

L'Ajuntament vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser cívics i col·laborar perquè la ciutat estigui neta. En aquest sentit, es recorda a la població que abandonar mobles a la via pública fora del dia establert pot ser objecte de sanció. En concret, als articles 50 i 51 de l'Ordenança de civisme i de l'ús de l'espai públic es recullen les obligacions del ciutadà i/o les sancions aplicades pel mal ús en relació a la recollida de mobles.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar