Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2020 17:09:06

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/09/2019
Lectures: 624
El barri de Mas Lluí celebra la seva festa el 13, 14 i 15 de setembre

La plaça Dicià i el Centre Cívic Mas Lluí esdevindran els dies 13, 14 i 15 de setembre l'escenari de celebració de la 14a festa del barri de Mas Lluí. Durant el divendres, dissabte i diumenge es duran a terme diferents activitats organitzades per l'Associació de Veïns i Veïnes del barri amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La celebració s'iniciarà el divendres 13 de setembre, a les 21 h, amb la sessió de swing a la fresca organitzada pel Centre Cívic Mas Lluí. 

Dissabte

El dissabte 14 al matí, d'11.30 a 13.30 h, hi haurà el taller infantil Pintacares de treballs manuals. A les 11.45 h s'impartirà la xerrada "Com es fa la mel", a càrrec de Mel de Begues, al Centre Cívic Mas Lluí. L'última activitat del matí serà la festa de l'escuma, a partir de les 12.30 h.

El programa de tarda de les festes inclou un espai d'animació infantil i l'actuació del grup musical Kids Dance. A les 21 h se celebrarà el clàssic sopar veïnal, en què cadascú haurà de portar un plat, i l'espectacle disco Remember + Dj, de 22 a 1 h. 

Diumenge

El diumenge 15 de setembre, a les 12 h, hi haurà un taller d'animació infantil amb el Pallasso Albert i la paellada popular a partir de les 14 h, que posarà el punt i final a la celebració de les festes d'aquest emblemàtic barri. 

El dissabte i el diumenge durant tot el dia hi haurà venda i degustació de productes ecològics i servei de bar.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar