Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2020 17:29:25

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

10/09/2019
Lectures: 244
Activada l'alerta per vent

La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya VENCAT per risc de ventades.

Les previsions són que hi hagi vent molt fort a gran part de Catalunya des d'avui dimarts i fins demà dimecres al vespre. Es podran superar ratxes de més 20 m/s (72 km/h), especialment a zones elevades.

Recomenacions

La DGPC recomana fer seguiment de la situació meteorològica, extremar la precaució en la mobilitat i en les activitats a l'aire lliure, i suspendre-les en cas necessari. També demana que se segueixin els consells d'autoprotecció en cas de forts vents.

Prevenció i autoprotecció

Protecció Civil aconsella que es tinguin en consideració les mesures de prevenció i autoprotecció necessàries en aquests casos, especialment pel que fa a fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l'exterior (balcons, terrasses,...) i puguin ser desplaçats per l'aire i evitar aturar-se sota bastides o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

En els moments de les ràfegues més intenses cal protegir-se sobretot d'elements que semblin inestables i interrompre puntualment les activitats que suposin estar exposats a aquests forts vents.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar