Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/06/2020 03:25:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

12/09/2019
Lectures: 604
Edició de vídeos, ball, cuina o ioga, entre les propostes dels tallers joves del darrer trimestre de l'any

Dilluns 7 d'octubre s'inicien els tallers d'activitats organitzades des del Programa de Joventut de l'Ajuntament i adreçades al jovent de la ciutat. Es tracta d'activitats que pretenen engrescar amb propostes formatives i d'oci per a tots els gustos Enguany les opcions inclouen activitats esportives, jocs, música, tallers, així com sessions de ball.

El Racó Jove acollirà, de dilluns a dissabte de 18 a 20 h, activitats com karaoke, tornejos de tennis taula i de videojocs o jocs de taula, entre altres. Totes les accions que es desenvolupen en aquest espai no necessiten inscripció prèvia.

L'oferta d'activitats també inclou tallers formatius com Cuina per a principants, Edició de vídeos o Disseny de personatges. En l'àmbit de l'activitat física els joves també podran practicar Ioga, Iniciació al swing o balls de caràcters marcadament asiàtic al taller Vine a ballar K-pop, que no precisa d'inscripció prèvia.

Les persones interessades poden inscriure's del 16 al 30 de setembre al Casal de Joves, o a través de l'aplicació per a dispositius mòbils JovApp.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar