Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 13:02:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

13/09/2019
Lectures: 661
Sant Feliu commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer

Sant Feliu celebra el Dia Mundial de l'Alzheimer, fixat per al 21 de setembre, amb l'objectiu de donar a conèixer la malaltia, sensibilitzar la ciutadania sobre les seves conseqüències i promoure la prevenció.

Actualment l'Alzheimer és el quart problema de salut al món, i a Catalunya, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat, hi ha unes 44.000 persones diagnosticades, però s'estima que hi ha altres 18.900 que no ho estan.

Victòria López, vicepresidenta de l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat, ha explicat aquest dilluns 16 de setembre a El Mirall de Ràdio Sant Feliu: "Nosaltres en realitat el que més atenem és el cuidador. Perquè el cuidador qui el cuida? No el cuida ningú. Per això diem que som una associació de familiars". Victòria López també ha explicat que atén personalment un cop a la setmana al Casal Municipal de la Gent Gran, amb cita prèvia.

Dia Mundial de l'Alzheimer a Sant Feliu

Divendres 20 es van instal·lar en diferents espais de la ciutat diverses taules informatives on persones voluntàries de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat (AFA) van informar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa progressiva. Els punts informatius van estar ubicats a la plaça de l'Estació i al CAP Rambla, de 9 a 19 h. 

L'altra activitat programada és una xerrada sobre l'Alzheimer que es farà el dijous 26 de setembre, a les 18 h, al Casal de la Gent Gran, sota el títol 'Sexualitat a la maduresa', organitzada també per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar