Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/11/2020 10:06:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

16/09/2019
Lectures: 890
Els barris de Roses Castellbell i de Can Nadal celebren la seva festa

Els barris de Roses Castellbell i de Can Nadal celebren dissabte 21 de setembre la seva festa a diverses ubicacions amb activitats per a tots els gustos.

La festa, organitzada per l'Associació de Veïns Roses de Llobregat, amb el suport de l'Ajuntament i de diverses entitats i col·lectius de la ciutat, començarà dissabte, a partir de les 10 h, amb tallers infantils organitzats per diverses entitats que s'allargaran durant tot el matí.

Paral·lelament, de 10.15 a 12.30 h, hi haurà una cercavila que s'iniciarà a la plaça de Lluís Companys i continuarà pel passeig Nadal, la plaça de l'Estació, el passeig Bertrand, el carrer de Pi i Margall, la plaça de la Vila, el carrer Rectoria, per tornar al passeig Nadal i acabar a la plaça de Lluís Companys. A la cercavila participaran els Tabalers Els Tronats, La Mula de l'ACF, la Colla de Tabalers Drakaris, els Diables La Salut, els Timbalers La Garsa, els Castellers de Sant Feliu, els Timbalers Diables Rojos, els Gegants de la ciutat i el Gegantó Tonet de l'ACF, els Timbalers el Tro de Falguera, El Drac, la Colla Espriueta del Salvador Espriu i Els Cremats.

De 13 a 13.30 h hi haurà l'actuació del Mag Erox Màgic i ja a la tarda, a partir de les 17 h, la Sala Ibèria acollirà les actuacions de Contrabaix Big Band Orquestra de l'Ateneu, l'Esbart de Sant Feliu de l'ACF, el grup Con dos Tacones de M. Rosa Molina, l'Associació Country de Sant Feliu, PCA Lluís de Córdoba i Real Pocket's Dance Group. 

Tancarà la festa el sopar popular, a les 21.30 h, i posteriorment l'actuació de Guest Music, a les 22.30 h.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar