Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
31/05/2020 11:54:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

19/09/2019
Lectures: 448
Joc, medi ambient i famílies a la 2a Festa del parc del Llobregat

El proper diumenge 22 de setembre se celebra la 2a Festa del parc del Llobregat amb un seguit d'activitats per a tota la família.

Els objectius són: descobrir i conèixer l'entorn agrari de Sant Feliu de Llobregat, fer que els nois i noies puguin treballar directament la terra i tenir una relació directa amb el medi agrari, i treballar la importància de l'alimentació equilibrada de la dieta mediterrània. 

Des de les 11.30 fins a les 13.45 h hi haurà l'espai de jocs per a tota la família.

De 12 a 13.30 h les persones assistents també podran participar en els següents tallers: 

  • 'Fem melmelada de poma': en aquesta activitat aprendrem a fer conserves de melmelada de poma que després ens emportarem a casa.
  • 'Fem de biòlegs amb el visor de fauna', que consisteix a realitzar una exploració del parc i un alliberament d'animals. Amb el mètode dels biòlegs, s'explorarà el parc per observar-hi la vida que hi ha amagada i descobrir les espècies invisibles als nostres ulls.
  • 'Taller de ponts, cabanes i camins': construcció intuitiva en forma de joc, en el que s'ofereixen materials i tècniques per tots els públics on l'objectiu és modificar l'estructura de l'entorn per poder-hi jugar a fer passar bales o amb el supòsit de fer-lo habitable pels animalons que el poblen.

Jugatecambiental

La Festa del parc del Llobregat inclou la Jugatecambiental, que es fa tots els diumenges des del 8 de setembre fins al 8 de desembre al parc del Llobregat. Les Jugatecambientals són un espai d'aprenentatge impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport dels ajuntaments metropolitans.

La Jugatecambiental ha canviat d'ubicació dins el parc i aquest diumenge ampliarà la seva programació per donar cabuda a nous tallers. 

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar