Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 16:12:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

Joan Díez, Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2019

24/09/2019
Lectures: 3591
Joan Díez, Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2019

En el ple de setembre, celebrat aquest dijous 26, l'Ajuntament de Sant Feliu ha aprovat per unanimitat concedir el Mocador d'Honor de la Festa de Tardor 2019 a Joan Díez. Aquesta distinció municipal li ha estat concedida, segons els membres de la Comissió dels Mocadors d'Honor, per la seva llarga trajectòria d'activisme cultural a la ciutat, especialment com a membre dels Ministrils i impulsor del seguici i del ball d'entremesos de la Festa de Tardor. La proposta del nomenament de Joan Díez ha sortit de les colles de la ciutat i, posteriorment, ha estat aprovada per unanimitat a la Comissió de Mocadors d'Honor.

Joan Díez Rodríguez, nascut el 1966 al poble extremeny d'Hornachos, va arribar als 19 anys a Sant Feliu de Llobregat, ciutat que el va acollir i que de seguida va despertar el seu interès pels actes de folklore. Durant els primers anys de la dècada dels 90 sorgeix la idea de crear el Seguici de la ciutat i, juntament amb Oriol Martí, Daniel Sunyé, Marcel·lí Canal i Cristina Montalbán també distingits amb el Mocador d'Honor, comencen a escriure les diferents cançons per a cada colla de Sant Feliu. L'any 1997 es publica el disc, fet que ajuda a la projecció de les festes populars i a consolidar el dia del Seguici com un esdeveniment imprescindible de la Festa de Tardor.

Díez ha participat activament amb els Ministrils de Sant Feliu, entitat que enguany celebra el seu 25è aniversari fins l'any 2013. Cal destacar també la seva etapa com a president de l'Ateneu entre els anys 2004 i 2012, on va impulsar projectes com el cicle de concerts ContraBaix, i va formar part com a primer violí de la seva orquestra, la Orquestra de Cambra Carles Altayó.

Aquesta és la divuitena ocasió que l'Ajuntament concedeix el Mocador d'Honor, una distinció amb la qual es vol destacar la participació en l'organització, desenvolupament i èxit de la Festa de Tardor de la ciutat.

El lliurament del Mocador d'Honor 2019 tindrà lloc el dijous 10 d'octubre, a les 19 h, des del balcó de l'Ajuntament i donarà inici a la Festa de Tardor, que se celebrarà fins al diumenge 13 d'octubre.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior