Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
30/06/2022 10:11:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereix a la mobilització mundial contra el canvi climàtic i anuncia mesures de xoc locals

25/09/2019
Lectures: 1826
L'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereix a la mobilització mundial contra el canvi climàtic i anuncia mesures de xoc locals

L'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereix a la mobilització mundial contra el canvi climàtic convocada per Fridays for Future el divendres 27 de setembre per aixecar consciències sobre la necessitat d'aplicar mesures urgents contra el canvi climàtic.

Per aquest motiu l'Ajuntament convoca la ciutadania a una concentració a la porta de l'Ajuntament, el mateix divendres 27, a les 12 h, per fer la lectura del manifest contra el canvi climàtic i anunciar les mesures locals de xoc que es preveuen implantar a la ciutat.

Entre aquestes mesures de xoc destaquen l'establiment del límit de velocitat en 30 km/h de manera genèrica a la ciutat amb el propòsit d'establir una zona de baixes emissions i la inversió a curt termini en producció i autoconsum públic d'electricitat.

Fridays for Future, al costat d'altres moviments germans, ha convocat una manifestació d'emergència climàtica el mateix divendres 27, a les 18 h, als Jardinets de Gràcia de Barcelona, que arribarà fins a la plaça de Catalunya. El moviment estudiantil també ha posat en marxa una pàgina web on es pot llegir el manifest i adherir-se a la protesta.

D'altra banda, al ple municipal ordinari del mes de setembre, el grup municipal En Comú Podem presentarà una moció d'àmbit general per a la declaració d'emergència climàtica.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior