Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:23:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

04/10/2019
Lectures: 663
El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament

El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, va visitar el passat divendres 4 d'octubre l'Ajuntament de Sant Feliu per reunir-se amb l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa.

En la trobada han parlat de diversos temes de la ciutat, com equipaments i infraestructures, però principalment han intercanviat impressions sobre el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Fernández ha explicat que Sant Feliu pot demanar subvenció (d'un màxim de 250.000 euros) mitjançant la convocatòria del PUOSC, que té com a objectiu impulsar accions per tal de fer possible la implementació d'estratègies territorials, que han de permetre als ens locals consolidar els criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d'oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret. 

El mes de febrer l'Ajuntament ja sabrà de quants diners podrà disposar del PUOSC i el mes de maig ja es faran efectius, ja que són partides del capítol 6 de la Generalitat.

La reunió també va servir per parlar dels reptes que té Sant Feliu en àmbits com la Promoció Econòmica o l'Urbanisme. En particular es va parlar sobre la nau de les sedes i el seu futur ús, així com sobre els diners que la Generalitat té compromesos amb l'Ajuntament de Sant Feliu. També es va aprofitar la presència del delegat del Govern a Barcelona per fer-li saber quins són els projectes municipals per als propers quatre anys.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar