Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/02/2020 13:33:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

07/10/2019
Lectures: 587
Reconeixement a diversos policies locals en un acte institucional

Dins dels actes commemoratius del Dia de la Policia Local, el divendres, 4 d'octubre, a les 12 h, es va reconèixer la tasca de diversos policies locals en un acte institucional a la Sala dels Àustries del Palau Falguera. El diumenge anterior, 29 de setembre, la Policia Local de Sant Feliu de Llobregat va fer una trobada amb la ciutadania, dedicada especialment als infants, a la plaça de l'Estació.

Entre les actuacions que van merèixer un reconeixement especial per als policies de Sant Feliu hi havia haver evitar un suïcidi, evitar robatoris o combatre la venda d'estupefaents. L'alcaldessa de Sant Feliu, Lídia Muñoz, el regidor de Seguretat Ciutadana, Manel Martínez, i altres membres del consistori van ser els encarregats de lliurar les distincions als policies.

Com a dada de seguretat objectiva, Sant Feliu va tenir el 2018 una percentatge del 35,3% de fets penals per cada mil habitants, davant del 67% de Catalunya i del 56% de la Regió Policial Metropolitana Sud, que comprèn les àrees bàsiques policials de Cornellà, Esplugues, Garraf, Gavà, Hospitalet, Martorell, El Prat, Sant Boi, l'Alt Penedès i Sant Feliu.

En la darrera enquesta d'imatge municipal, publicada a finals del 2018, la seguretat ciutadana era el problema que més preocupava a la ciutadania. Un 50% dels enquestats valorava positivament l'ambient tranquil, la qualitat de vida i la seguretat. De fet, un 62,1% de les persones enquestades valora la seguretat com bona o molt bona, davant un 30,7% que la valora negativament.

L'inspector en cap de la Policia Local, Raul Vidal, va agrair la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i dels altres cossos de seguretat amb els que la policia de Sant Feliu treballa.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar