Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:27:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

08/10/2019
Lectures: 2031
Sant Feliu aposta per facilitar l'accés als infants amb hipersensibilitat sensorial a la fira durant la Festa de Tardor

Durant tots els dies de la  Festa de Tardor estarà oberta la fira d'atraccions al carrer de Mataró. I el diumenge 13 d'octubre, de les onze a les dues del migdia, la fira funcionarà sense música, sirenes ni llums en el marc d'aquesta iniciativa per afavorir la inclusió d'aquells infants que tenen hipersensibilitat auditiva i sensorial o trastorns de l'espectre autista.

És una aposta per la inclusió acordada amb les entitats de firaires, que dona compliment al que va recomanar la comissió de Cultura del Parlament de Catalunya el juliol passat, quan va aprovar una resolució instant les entitats locals i comarcals a facilitar que les persones amb hipersensibilitat puguin "participar en condicions idònies en les festes populars o en les fires d'atraccions", treballant per exemple per tal que a les fires s'hi reservin "unes hores sense estímuls acústics", i que d'altres ciutats com Santa Coloma de Gramenet o El Prat de Llobregat ja estan posant en marxa.

La franja horària triada, el diumenge de la Festa de Tardor al matí, mira de facilitar que aquelles persones, especialment infants, que no acudirien a la fira perquè els resulten molestos els sorolls, hi puguin accedir en condicions de màxima igualtat possible. En aquest sentit, s'ha triat una franja horària en la qual els infants amb hipersensibilitat comparteixin l'espai amb d'altres persones, fomentant així la convivència entre persones diverses i la sensibilització vers aquesta diversitat a la nostra ciutat.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar