Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/09/2020 23:07:23

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

09/10/2019
Lectures: 1175
Noves sessions informatives dels cursos de comptabilitat, comerç internacional i administració de l'Aula Sant Feliu

Aquesta setmana han tingut lloc les primeres sessions informatives dels certificats de professionalitat, que són cursos de la branca administrativa certificats pel SOC. Diverses persones hi han assistit a l'Aula Sant Feliu per conèixer millor aquesta formació, que permet l'obtenció de Certificats de Professionalitat de nivell 2 i 3, segons l'especialitat.

La propera cita, on es parlarà d'aquestes formacions, serà dilluns 14 d'octubre a les 9.30 h a l'Aula Sant Feliu (Carretera de la Sansón, 74).

La durada de la formació varia entre les 670 i les 920 hores, i tots ells inclouen un mòdul de pràctiques en empresa. Els cursos requereixen un cert nivell d'estudis, tot i que hi ha la possibilitat d'efectuar una prova de nivell per accedir-hi. Consulteu els requisits a la pàgina de formació ocupacional d'aquest mateix web.

D'altra banda, a partir del febrer de 2020, estan programats altres cursos per als quals la inscripció ja està oberta. La sessió informativa d'aquestes formacions tindrà lloc més endavant.

Per a inscriure-us o demanar-ne més informació, adreceu-vos a l'Aula Sant Feliu, al telèfon 936 85 08 98 o al correu electrònic aula@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar