Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 04:28:58

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

14/10/2019
Lectures: 1441
Comunicat oficial del Govern de Sant Feliu de Llobregat davant la sentència del judici als i les líders independentistes

Davant la sentència del Tribunal Suprem que condemna els i les líders polítics i socials independentistes a fins a 13 anys de presó, l'equip de Govern de Sant Feliu de Llobregat vol mostrar la seva indignació davant una sentència injusta, i la seva solidaritat amb les persones condemnades i amb les seves famílies, en aquests moments tant durs. La judicialització de la política iniciada pel govern del PP és intolerable i ara cal una resposta transversal, pacífica i unànime de la societat catalana a aquesta sentència.

Davant d'aquesta situació, l'equip de Govern municipal anuncia:

  1. Se suspèn l'activitat institucional durant tot el dia d'avui.
  2. L'Ajuntament se sumarà a les accions de rebuig, convocades per sindicats, entitats i societat civil. De moment s'organitzen organitzades dues concentracions de rebuig a la sentència per a aquest mateix dilluns 14/10/2019: una d'elles s'ha celebrat a les 13:30 h, i una altra es portarà a terme a les 20 h, a la plaça de la Vila davant de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
  3. Es convocarà un Ple Extraordinari el proper dijous dia 17 d'octubre a les 18 h, per tal de donar resposta institucional a la sentència.


Com adherir-se i donar suport al Manifest de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Feliu celebrarà un ple extraordinari aquest dijous dia 17, a les 18 h, per mostrar el rebuig institucional a la sentència del judici als i les representants socials de l'independentisme.

Com a institució considera que cal treballar conjuntament amb les forces polítiques i socials catalanes per contribuir a la recerca de solucions efectives al conflicte, centrant-se en la recuperació del diàleg i en la consecució de la llibertat dels presos i preses independentistes.

A nivell de Sant Feliu, el paper de les entitats, associacions i de la ciutadania en general, representants de diferents sectors de la nostra ciutat i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica, és fonamental per poder assolir aquests objectius de represa del diàleg i alliberament de les persones condemnades.

Per aquest motiu l'Ajuntament celebrarà el proper Ple extraordinari aquest dijous 17 d'octubre a les 18 h,  per mostrar el rebuig institucional a la sentència. Un rebuig al que us podeu sumar, adherint-vos com a entitat o a títol individual a aquest Manifest institucional, que al Ple tindrà caràcter de Moció.

Podeu fer arribar les vostres adhesions al correu electrònic alcaldia@santfeliu.cat abans de dijous a les 15 h. Cal que indiqueu el nom de l'entitat o de la persona adherida, tal com voleu que aparegui públicament, i deixar un contacte de persona de referència (amb el DNI de la persona, telèfon i correu electrònic).

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar