Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2020 20:20:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

04/11/2019
Lectures: 550
13a Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, del 7 al 17 de novembre

La 13a edició de la Mostra de Cinema Internacional del Baix Llobregat, certamen amb seu a Cinebaix i que se celebra del 7 al 17 de novembre, arrencarà amb el Festival de Cinema de la Mediterrània i el Llevant. Durant aquests deu dies es podran veure 25 pel·lícules (entre documentals, ficció i curtmetratges) de 13 països diferents, des d'Egipte a Líbia, passant per Tunísia, Algèria, Kurdistan o Regne Unit. D'aquests 25 films 14 es podran veure per primera vegada a Catalunya, i un 60% dels que hi participen a la secció oficial estan dirigits per dones.

A més, La Mostra inclourà 6 cinefòrums i debats, on participaran el cineasta kurd Kazim Öz, director de Zer; Nila Núñez, directora de Lo que dirán; José Gaya, director d'Els fils del tauler; i Xavier Artigas, director d'Idrissa, crònica d'una mort qualsevol.

La inauguració serà el dijous 7 de novembre, precisament amb una estrena al territori català, com és la pel·lícula Le rêve de Noura (Noura's dream), d'Hinde Boujemaa. Les entrades i abonaments per a La Mostra ja es poden comprar de manera anticipada a CineBaix o per Internet: el preu d'una sessió és de 5 euros i els abonaments de 4 sessions (individuals o a compartir) costen 15 euros. Per a socis i sòcies de CineBaix, l'entrada és gratuïta.

La cloenda d'aquesta edició tindrà lloc el diumenge 17 de novembre a les 19 h, amb la projecció d'Idrissa, crònica d'una mort qualsevol i debat posterior amb el codirector d'aquest documental Xavier Artigas. En el marc de la sessió també es donarà a conèixer el veredicte del Jurat Jove, integrat per tres noies i dos nois de diferents municipis de la comarca que visionaran les pel·lícules de la secció oficial i triaran la millor en base al seu criteri.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar