Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 17:54:54

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

04/11/2019
Lectures: 934
Roses de Tardor, una cita per als amics de les roses del 8 al 10 de novembre

El Palau Falguera s'omplirà del 8 al 10 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració de la desena edició de Roses de Tardor. Sota aquest nom s'organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses i els bolets entre altres. Hi haurà exposicions, tallers, conferències, espectacles i venda de productes d'artesania. L'objectiu és oferir, des d'un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d'activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

Entre les exposicions destaca la mostra Roses de Tardor, amb exemplars procedents del parc del Roserar de Dot i Camprubí, del parc de Torreblanca i de diferents persones aficionades, així com la mostra d'ikebana amb roses, la de bonsai i la 33a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s'hauran recollit el mateix dia als boscos de Collserola.
 

Conferència inaugural a càrrec de M. Mercè Compte

En l'acte inaugural, que tindrà lloc el divendres 8 de novembre, a les 19 h, se signarà un protocol de col·laboració amb l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan, es lliurarà el guardó 'Amics de les Roses 2019' a Josep Maria Huguet pel seu llibre llibre "Vides viscudes" i al diari ARA pel seu suplement especial dedicat a les roses. La conferència inaugural, sota el títol 'Les Roses ambaixadores de Catalunya i els seus ambaixadors', anirà a càrrec de M. Mercè Compte i Barceló, llicenciada en Belles Arts per la UB. La xerrada serà un repàs del món de la rosa en la seva representació des dels inicis a Sant Feliu, els espais especialitzats, els roserars, i la seva història, els concursos i la necessitat d'exposicions per al reconeixement i divulgació, posant alhora en valor els anomenats "ambaixadors", els conreadors, obtentors o amateurs que van portar la rosa al seu més alt nivell nacional i internacional.

Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar