Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/05/2020 17:39:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament
Comunicació

L'Ajuntament - Comunicació

05/11/2019
Lectures: 1338
Actuacions de neteja als camins forestals de Collserola

Recentment s'han dut a terme al nostre municipi diverses actuacions de neteja dels camins forestals, actuacions que formen part del Pla de Prevenció d'Incendis forestals (PPI) contemplats al Pla de Treball de la Diputació de Barcelona 2018-2022.

La posada en marxa d'aquest Pla s'ha materialitzat en l'eliminació de la vegetació a banda i banda del camí de Can Ferris a la riera de la Salut amb una amplada de 1,5 metres. A més, s'ha dut a terme l'arranjament del ferm i s'ha eliminat tota aquella vegetació amb una amplada d'1,5 metres a banda i banda del camí de la riera de la Salut, fins al límit de Sant Just, i a banda i banda del camí de la Torre del Bisbe, fins a la cruïlla del camí a Torre Sargantana.

Cada any, l'Ajuntament de Sant Feliu a través de la concessió del manteniment integral de l'arbrat públic i de les zones extensives, destina 6.000 euros al manteniment de la franja de seguretat de la practica totalitat de la Xarxa Bàsica de Camins Forestals del terme municipal. Aquestes tasques, que es duen a terme des de fa més de 25 anys, garanteixen que el terme forestal sigui un dels millors conservats de l'àmbit metropolità quant a prevenció d'incendis forestals. L'Ajuntament recomana la màxima precaució al bosc.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar